Jejak Kata :
Home » » ONGKOS KRD

ONGKOS KRD

Written By Mang Yus on Senin, 18 April 2016 | 11.01

ONGKOS KRD
“Ongkos KRD Cicaléngka-Bandung téh mimiti April mah naék, ti Rp 1.500,-  jadi Rp 4.000,-.”
“Wah, totondén bahaya lamun kitu mah.”
“Maksudna?”
“Karéta apina ngarayap waé naékna ampir 200%, coba lamun karéta apina nantung bisa-bisa naékna 2000%”

“??!!”

Share :

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

 
Copyright © 2013. Dongeng YusR.Ismail. All Rights Reserved. Template by Mastemplate. Web Developed by Jendela Seni