Jejak Kata :
Home » » KEMBANG

KEMBANG

Written By Mang Yus on Sabtu, 23 April 2016 | 22.32

Kembang eros mah mangkakna teh ti ngawitan carangcang tihang, ngabageakeun ka nu ngambah kahirupan. Ari kembang sedep malem mah nyambuangkeun seungitna sabada reupreupan. Tarate mah geuning mangkak endah teh tengah wengi ngarencangan bulan purnama. Cenah, iraha oge waktosna, kahirupan mah endah sareng seungit, sapertos kekembangan. Ari urang, enya urang, iraha bade mangkak sareng nyambuangkeun seungit?

Share :

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

 
Copyright © 2013. Dongeng YusR.Ismail. All Rights Reserved. Template by Mastemplate. Web Developed by Jendela Seni