Jejak Kata :
Home » » Sajak Galura: DI TMP CIMAYOR

Sajak Galura: DI TMP CIMAYOR

Written By Mang Yus on Minggu, 31 Juli 2016 | 17.49

Sajak Yus R. Ismail
Minggu III Desember 1989

DI TMP (Taman Makam Pahlawan) CIMAYOR

aya anu muriding
basa arwah nyacapkeun kasono
ka angin baheula, 17 Agustus 1945

do’a-do’a seungit samoja mayak
diawurkeun ti unggal dada

aya anu muriding
basa arwah ngabarkeun pedang
silona bet nurih ku hinis



Share :

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

 
Copyright © 2013. Dongeng YusR.Ismail. All Rights Reserved. Template by Mastemplate. Web Developed by Jendela Seni